Excelenta italiana in componente protetice

Cercetarea si dezvoltarea de linii si componente protetice au condus ZivEco catre atingerea unui standard foarte ridicat de calitate. Flexibilitatea structurii noastre si a proceselor de productie ne permite sa satisfacem cele mai diverse cerinte ale clientilor nostri, inclusiv crearea de elemente personalizate protetice.

learn more

ZivEco, excelenta italiana in lume

Ziveco, cu cele cinci linii proprii de implanturi si componente protetice, monitorizate in mod costant in fazele de productie, de decontaminare, de sterilizare si de ambalare, este in masura sa indeplineasca toate nevoile clientului in scopul: calitatii, fiabilitatii, garantiei si service-ului post-vanzare. Centrul nostru de Cercetare si Dezvoltare este constant angajat in dezvoltarea de noi produse care sa se integreze si sa completeze liniile protetice si de implant deja in productie. ................. si cercetarea continua!

learn more

Excelenta italiana in implantologie

Anii de cercetari, dezvoltarea tehnologiilor de productie de ultima generatie, studiile si testele clinice si de laborator la nivel international, au dus la crearea liniilor de implanturi ZivEco. Implanturile ZivEco sunt in prezent sinonime de excelenta "Made in Italy".

learn more